
Timp rezervat pentru pregătire: 25 minute
Aveti nevoie de :
3 ouă la temperatura camerei
250g kaizer/şunculiţă/muşchi
1 ardei roşu
200g măsline negre200g branză telemea, feta
300g iaurt natural
300g făină
1/2 pliculeţ praf de copt
1 legătura marar
Sare
Piper
Seminţe de in pentru decor
3. Separaţi albuşurile de gălbenuşuri şi bateţi-le spumă cu un praf de sare. În alt bol mixaţi gălbenuşurile cu iaurtul, sare si piper, urmează făina amestecată cu praful de copt, şunculiţa, ardeiul, mărarul tocat mărunt, măslinele şi brânza.
4.
În această compoziţie încorporaţi o lingură din
spuma de albuşuri, apoi restul şi omogenizaţi uşor, de jos în sus.
5.
Puneţi in forme câte o lingură sau două din aluat, depinde
de dimensiune, presăraţi seminţe de in. Aşezaţi tava în
cuptor pe etajul din mijloc.
6.
Verificaţi după 20-25 minute dacă s-au copt
complet, când sunt gata scoateţi-le din cuptor şi lăsaţi-le 5 minute să se răcorească în
tavă. Pot fi consumate atât calde ,cât si reci.

Și o imagine în secțiune
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu